Verkoopcoördinator Amsterdam, landelijke gebiedsontwikkelaar

Voor onze opdrachtgever, een landelijke gebiedsontwikkelaar, zijn we op zoek naar een Verkoopcoördinator voor de regio Noord-Holland. Je werkt op de afdeling Verkoop samen met de Verkoopmanager en Gebiedsmarketeer bij alle uitvoerende activiteiten rond gebieds- en verkoopplannen. De afdeling Verkoop draagt zorg voor de (in)directe verkoop en brengt relevante kennis in voor het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Je legt verantwoording af aan het Hoofd Verkoop.

Doel van de functie

 • Als Verkoopcoördinator organiseer en coördineer je events en online/offline verkoopmiddelen (artist impressions, bouwborden, brochures, advertenties, prijslijsten, enzovoorts).
 • Voorafgaand aan de start verkoop organiseer je een kick-off met alle partijen, die klantcontacten onderhouden.
 • Als Verkoopcoördinator onderhoud je online (telefoon, mail en chat) contact met de klant over projectinhoudelijke vragen.
 • Je werkt vanuit de Klant Contact Strategie van de vastgoedonderneming. Dat betekent dat je content verzamelt en aanlevert aan de contentmanager, nieuwsbrieven maakt, projectsites beheert, SEO en SEA doet en de Facebook-projectpagina bijhoudt. Je beheert verder het digitale platform van kopers (Online Community) en levert input voor het uitvoeren van een verkoopplan op operationeel niveau.

Functie- en ervaringseisen

 • HBO opleiding in (digitale) communicatie, multimedia design of vastgoed en makelaardij;
 • Enkele jaren werkervaring in een verkoop-gedreven, dynamische organisatie;
 • E-business, webredactie, online advertising en content management behoren tot je vaardigheden;
 • Ruime ervaring met het inzetten van communicatiemiddelen, events en direct marketing activiteiten

Belangrijke eigenschapen voor deze functie

Je bent gedreven, resultaatgericht, nauwkeurig en een teamplayer; je commerciële vaardigheden gaan gepaard met overtuigingskracht, sociabiliteit en klantgerichtheid.

Solliciteren

Voor meer informatie omtrent de vacante posities binnen deze aansprekende organisatie kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople, die exclusief dit wervingstraject zal begeleiden. Ook met kandidaten met een afwijkend profiel, maar die beschikken over de juiste belangrijke persoonlijke eigenschappen voor deze functie, komen wij graag in contact. Theo is te bereiken via e-mail dan wel 06-27074825.

Makelaar Wonen (KRMT/RMT) – Mooijekind Vleut Makelaars + Taxateurs

Voor onze opdrachtgever Mooijekind Vleut Makelaars + Taxateurs met vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Heemstede-Aerdenhout, zijn wij op zoek naar nieuwe collega om de groei van kantoor mogelijk te maken. Mooijekind Vleut is een van de beste aankoopmakelaars in Nederland; uiteraard lid van de NVM. Professionaliteit en kwaliteit staan voorop, de opdrachtgevers centraal. Met aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie gaan collega’s de diepte in. De circa 20 specialisten uit de regio vormen een hecht team dat elkaar versterkt in kennis van de lokale markt, het eigen netwerk, enthousiasme en ambitie.

De vestiging in Haarlem zoekt een Makelaar Wonen (KRMT/RMT) om de sterke marktpositie verder uit te bouwen. Opdrachtgevers hebben een vast team van 2 makelaars: jij en je directe collega. Fijn voor de klant. En voor jou de beste manier om tot het uiterste te gaan: in aankoopbegeleiding, bezichtigen, onderhandelen en het formuleren van de beste marketingstrategie. Voetsporen in de regio is natuurlijk een vereiste. Stevige ervaring in de makelaardij en affiniteit met aankoopbegeleiding is een duidelijke pre. Energie, betrokkenheid en gedrevenheid scoort hoger!

Voor meer informatie over de vacatures binnen deze aansprekende organisatie neem je contact op met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople, die dit wervingstraject exclusief begeleidt. Jeuken de handen maar wijkt het profiel af? Kandidaten die pro-actief, gedreven, ambitieus zijn en stevig in de schoenen staan, ontmoeten we graag. Met de groei-ambities van Mooijekind Vleut komen er ongetwijfeld bijzondere kansen!

Theo is te bereiken via email en via 06 27 07 48 25 (stuur ook ’s avonds gerust een whats-appje!).

Bedrijfsmakelaar Utrecht

Voor een succesvolle makelaarsorganisatie, o.m. gespecialiseerd in commercieel vastgoed zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren Bedrijfsmakelaar die het in zich heeft het kantoor verder te laten groeien.

De organisatie is sterk in de regio Utrecht en heeft de ambitie de regionale marktpositie verder uit te breiden. Ten behoeve van deze verdere groei zijn wij op zoek naar een bedrijfsmakelaar met de nodige ervaring, die zich verder wilt ontwikkelen en meebouwt aan de toekomst van het kantoor.

Functie omschrijving

De aan te trekken kandidaat gaat zich richten op de uitbouw van de propositie op de commerciële vastgoedmarkt. Hierbij wordt er een actieve rol gevraagd in het verder professionaliseren van het de organisatie.

Profiel:

 • De tweede, dan wel derde carrièrestap en ruime ervaring binnen de commerciële vastgoedmarkt.
 • Affiniteit met de regio Utrecht en bij voorkeur in het bezit van een regionaal netwerk;
 • Dynamische en flexibele persoonlijkheid met humor en grote mate van zelfstandigheid, relativeringsvermogen, werken in groepsverband en dus streven naar een maximale synergie tussen de verschillende teamleden.

Informatie

De werving & selectieprocedure wordt exclusief begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een uitgebreide motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld.

Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/Bedrijfsmakelaar Kantoren

Voor verschillende relaties in de regio Rotterdam (zowel regionale als internationale spelers op het gebied van commercieel vastgoed) zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseurs Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren. De organisatie zijn o.a. actief op het gebied van taxaties, makelaardij en beleggingen.

Functie omschrijving

De strategie van onze opdrachtgevers staan in het teken van groei en ontwikkeling. Zij bieden in het kader van deze strategie een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waar samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren maak je deel uit van het makelaarsteam en biedt diensten aan op het gebied van verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop en beleggingen in de commerciële vastgoedmarkt.

Je houd je bezig met strategieën, creëren en gebruiken van marketingtools voor een actieve benadering van potentiële eindgebruikers, genereren van business, netwerken, het traceren en van marktontwikkelingen en het gericht adviseren aan eigenaren en gebruikers.

Wij zoeken commerciële professionals die in staat zijn om business te creëren en te winnen. Je beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk. Je genereert business via je eigen contacten en ziet mogelijkheden in cross selling richting andere afdelingen. Je bent goed in klantmanagement. Je bent uitmuntend in presenteren en pitchen, daarnaast ben je zeer overtuigend in je communicatie.

Je bent analytisch sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Ook heb je een gedegen kennis van Microsoft Office. Je kunt goed delegeren, bent dynamisch en energiek. Uiteraard heb je een aantal jaar ervaring in hetzelfde vakgebied.

Meer informatie:

Voor meer informatie omtrent deze vacatures kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825.

Projectontwikkelaar, ontwikkelende belegger, Amsterdam

Onze opdrachtgever is al jaren actief in de Amsterdamse regio en richt zich op de realisatie van uiteenlopende en sterk groeiende projecten in de regio Amsterdam. De projecten zijn uiterst divers, maar de laatste jaren sterk groeiend en gericht op de ontwikkeling van grote nieuwbouwprojecten op het gebied van wonen, winkelen, werken, horeca en hotels. De organisatie kan worden omschreven als resultaatgericht, informeel met een dynamische werkomgeving.

Als Projectontwikkelaar wordt je verantwoordelijk voor het gehele traject van de ontwikkeling van de initiatieffase tot en met de oplevering, waarbij er constant wordt gekeken waar er waarde kan worden toegevoegd aan de ontwikkeling. Je werkt daarbij nauw samen met de directie, maar ook met de verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Deze rol is uitermate geschikt voor een sterk gemotiveerde professional met ervaring in de ontwikkeling van vastgoed, die de ruimte en vrijheid krijgt om naar eigen inzicht het bouwproces te managen en in staat is om op basis van kennis en ervaring de projecten naar een hoger niveau te tillen.

Verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden, realiseren en in exploitatie nemen van (complexe) projectontwikkelingsopgaven;
 • Het voeren van de regie op het totale traject van de projectontwikkeling, van starbesluit tot het in exploitatie nemen;
 • Het opstellen van rapportages voor de directie;
 • Toetsen c.q. opstellen van financiële en technische haalbaarheidsanalyses;
 • Voorbereiden, bijwonen en verslagleggen van diverse overleggen die binnen het ontwikkelproces voorkomen (o.a. ontwikkel- en ontwerpvergaderingen, overleggen met gemeentes, architecten, aannemers en grondeigenaren);
 • Aansturen en coördineren van het ontwikkelingsteam/bouwteam, ontwerp- en uitvoeringsteam;
 • Adviseren over en verzorgen van offertetrajecten voor te betrekken adviseurs en aannemers;
 • Adviseren over en opstellen van overeenkomsten t.b.v. adviseurs, aannemers, gemeentes, huurders en kopers;
 • Het signaleren van structurele knel- en verbeterpunten en initiëren van verbeteringen in nauw overleg met de directie, waarbij waard toevoeging een continu proces vormt;
 • Het bewaken dat projectontwikkelingen op projectniveau plaatsvinden binnen het gewenste risicoprofiel.

Profiel:

 • 5+ jaar ervaring in de ontwikkeling van vastgoed van initiatieffase tot en met oplevering;
 • Afgeronde relevante opleiding op Hbo dan wel academische niveau;
 • Teamplayer, hands on, self starting, entrepreneur, flexibele instelling en sterke persoonlijkheid;
 • Ruime kennis van relevante juridische en planologische processen;
 • Breed netwerk binnen de Nederlandse vastgoedmarkt en uitstekende marktkennis;
 • Bewezen kwaliteiten in het schrijven van rapporten en sterke presentatievaardigheden;
 • Goed ontwikkelde commerciële vaardigheden met een bewezen trackrecord in het voeren van onderhandelingen;
 • Goed kunnen functioneren in een uiterst zelfstandige functie binnen een zeer dynamische en internationale werkomgeving;
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Geboden:

Een uitdagende functie binnen een jong en sterk groeiend team met een professionele, maar informele werksfeer.

Informatie:

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825! Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Senior, medior en junior projectmanagers voor ontwikkelende belegger

Voor onze relatie, een sterk groeiende ontwikkelende belegger te Amsterdam, zijn wij op zoek naar meerdere projectmanagers op verschillende niveaus. Door de aankoop van meerdere grote ontwikkelingsposities in de regio Amsterdam maakt de organisatie een sterke groei door en zal het bestaande team fors worden uitgebreid. Om deze groei te kunnen managen zoeken wij ondernemende en ambitieuze projectmanagers, die een rol willen spelen in deze aanzienlijke projecten.

Onze opdrachtgever richt zich op de realisatie van uiteenlopende en aansprekende projecten in de regio Amsterdam. De projecten zijn uiterst divers, maar de laatste jaren sterk groeiend en gericht op de ontwikkeling van grote nieuwbouwprojecten op het gebied van wonen, winkelen, werken, horeca en hotels.

Het betreft een jonge en ambitieuze organisatie met een no-nonsens mentaliteit, die door de groei en omvang van het aantal projecten behoefte heeft aan versterking.

Functie
In de rol van projectmanager draag je verantwoordelijk voor diverse projecten, en werkt deze zelfstandig uit vanaf de initiatieffase t/m de realisatiefase, vanzelfsprekend sterk afhankelijk van de ervaring. Tot je werkzaamheden behoren o.a.:

 • bijdrage leveren aan de due diligence onderzoeken bij de aan- en verkoop van vastgoed;
 • het opstellen van haalbaarheidsonderzoeken;
 • het aansturen van ontwerptrajecten en het begeleiden van de Wro-procedures;
 • het opstellen en/of controleren van technische omschrijvingen, het houden van aanbestedingen inclusief contractvorming met (onder)aannemers;
 • het aansturen van (onder)aannemers in de uitvoeringsfase, het bewaken van de voortgang in zowel planning als op financieel gebied inclusief het succesvol opleveren van de projecten;
 • het overdragen van het project na realisatie aan huurders, kopers en/of beheerders;
 • het zelfstandig voeren van correspondentie en het onderhouden van contacten met relaties;

Profiel

 • Een afgeronde HBO/WO-studie (bijvoorbeeld in de richting Bouwkunde of Vastgoed) met minimaal 3 tot 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Een enthousiaste persoon die stevig in zijn schoenen staat, doorzettingsvermogen heeft en flexibel is;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en proactieve houding;
 • Technisch, creatief en commercieel ingesteld;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een goede beheersing van het MS Office pakket;
 • Kennis van het werkgebied Amsterdam.

Informatie

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825! Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Makelaar Commercieel Vastgoed Rebo Bedrijfsmakelaars, Zwolle

Organisatie

Voor onze relatie, Rebo Bedrijfsmakelaars, zijn wij op zoek naar verdere uitbreiding van het team voor de vestiging te Zwolle. Rebo Bedrijfsmakelaars vormt onderdeel van de Rebo Groep, een toonaangevende vastgoedorganisatie met in totaal 105 medewerkers en actief op het gebied van o.m. VvE beheer, vastgoedmanagement, vastgoedbeleggingen, valuation & resarch en de woningverhuur en woning/bedrijfsmakelaardij.

De bedrijfsmakelaardij wordt zowel vanuit Deventer als Zwolle gerund, waarbij men streeft verdere groei te realiseren door een uitbouw van de verschillende marktsegmenten en expansie van de regionale marktpositie.

De aan te trekken kandidaat zal zich gaan richten op de verdere uitbouw van de markt op het gebied van commercieel vastgoed in de regio Zwolle. Toetreding als partner behoort daarbij in de toekomst tot de mogelijkheden.

Functie

Als bedrijfsmakelaar ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelen van de vestiging tezamen met de collega’s en ben je de ambassadeur van onze relatie. De focus ligt op sales (eigen acquisitie, relatiebeheer, het voeren van onderhandelingen etc.). Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde omzetdoelstellingen en acquisitieactiviteiten.

Profiel

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat met navolgend profiel:

 • Kandidaat die toe is aan zijn 2e dan wel 3e carrièremove en beschikt over (ruime) ervaring binnen de commercieel vastgoedmarkt;
 • In het bezit van de RT titel;
 • Affiniteit met de regio Zwolle en bij voorkeur een regionaal netwerk;
 • Dynamische en flexibele persoonlijkheid met ondernemerskwaliteiten, grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Informatie

De werving & selectieprocedure wordt exclusief begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een uitgebreide motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld.

PropertyPeople
Postbus 92063
1090 AB Amsterdam
06-27074825

info@propertypeople.nl

www.propertypeople.nl

Technisch vastgoedmanager Wonen (Amsterdam)

Voor onze relatie, een fullservice vastgoedbedrijf in Amsterdam, zijn wij voor de afdeling Vastgoedmanagement ter uitbreiding op zoek naar een ervaren Technisch Manager die het team komt versterken.

Als Technisch Manager Wonen ben je verantwoordelijk voor de technische managementactiviteiten van (een gedeelte van) de woningportefeuille van onze cliënten, waarbij jij de directe gesprekspartner bent voor zowel de eigenaren als de gebruikers/huurders van de objecten.

Takenpakket:

 • Het opstellen van (meerjaren) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages;
 • Het aansturen en coördineren van de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden door derden, alsmede de aansturing van eventuele huismeesters;
 • Het afhandelen en zo nodig inspecteren van storingen en reparaties;
 • Het aanvragen en beoordelen van offertes van externe uitvoerders en het initiëren en begeleiden van planmatig- en groot onderhoud (MJOB);
 • Het bijwonen van voortgangsgesprekken met eigenaren en controleren van facturen van uitgevoerde werkzaamheden;
 • Verantwoordelijk voor de storingstelefoon buiten werktijd (2 maanden per jaar) en het dagelijks spreekuur voor technische klachten van de huurders;
 • Tot slot het verzorgen van periodieke rapportages zoals budgetbewaking, meerjarenplanning en begrotingen.

Functie-eisen:

Voor de invulling van deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde hbo opleiding, bijvoorkeur HTS aangevuld met gedegen installatietechnische én bouwkundige kennis;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het technisch management;
 • Kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Goed financieel inzicht en goede kennis van MS Office (Word en Excel), ervaring met REMS vormt daarbij een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een flexibele en proactieve klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit is onmisbaar.

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825! Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Technisch beheerder binnendienst (Amsterdam)

Onze relatie is een snelgroeiend Vastgoedmanagement kantoor met een landelijke dekking. Zij verzorgen het volledige vastgoedmanagement, zoals Property – en Asset Management, VvE-beheer en Assurantiën. Opdrachtgevers van dit kantoor zijn institutionele beleggers, stichtingen, maatschappen en particuliere beleggers. De vastgoedportefeuilles bestaan uit woningen, winkels en kantoren. Hierin combineren zij de specialistische kennis, pragmatisme en het leveren van maatwerk.

Wegens sterke uitbreiding van de portefeuilles heeft onze relatie momenteel de volgende vacature open staan:

Ter ondersteuning van onze Technische Managers zijn zij op zoek naar een allround Technisch beheerder binnendienst.

Functie omschrijving Takenpakket:
– Verantwoordelijk voor de afhandeling van de technische klachten en storingen van de huurders;
– Je draagt zorg voor het aanvragen en beoordelen van offertes;
– Het controleren van de facturen en onderhoudscontracten;
– Je onderhoudt contacten met onze opdrachtgevers (rapportages) en de huurders op technisch gebied.

Functie eisen:
– MBO/HBO werk- en denkniveau;
– Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– Je hebt een proactieve, flexibele en collegiale  instelling;
– Ervaring met het Office pakket en Rems (is een pre).

Solliciteren: Voor sollicitaties en meer informatie omtrent bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825. Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Bedrijfsmakelaar (Utrecht)

Voor een succesvolle makelaarsorganisatie, o.m. gespecialiseerd in commercieel vastgoed zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren Bedrijfsmakelaar die het in zich heeft het kantoor verder te laten groeien.

De organisatie is sterk in de regio Utrecht en heeft de ambitie de regionale marktpositie verder uit te breiden. Ten behoeve van deze verdere groei zijn wij op zoek naar een bedrijfsmakelaar met de nodige ervaring, die zich verder wilt ontwikkelen en meebouwt aan de toekomst van het kantoor.

Functie omschrijving

De aan te trekken kandidaat gaat zich richten op de uitbouw van de propositie op de commerciële vastgoedmarkt. Hierbij wordt er een actieve rol gevraagd in het verder professionaliseren van het de organisatie.

Profiel:
– De tweede, dan wel derde carrièrestap en ruime ervaring binnen de commerciële vastgoedmarkt.
– Affiniteit met de regio Utrecht en bij voorkeur in het bezit van een regionaal netwerk;
– Dynamische en flexibele persoonlijkheid met humor en grote mate van zelfstandigheid, relativeringsvermogen, werken in groepsverband en dus streven naar een maximale synergie tussen de verschillende teamleden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie omtrent deze vacante rol kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl of 06-27074825. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld. Bij interesse in de vacature zien wij graag een korte motivatie en CV tegemoet, waarna op korte termijn een reactie volgt.