Taxateurs (RT), Noord, Oost en Zuid Nederland!

Voor een landelijke relatie zijn wij op zoek naar een taxateur voor de regio’s Zwolle, Eindhoven, Groningen en Arnhem/Nijmegen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ruime ervaring binnen de taxatiewereld, die zich wilt blijven ontwikkelen binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie.

Deze rol richt zich op het uitvoeren van taxaties binnen de verschillende specialisaties. Een proactieve rol in het verder opbouwen van het netwerk, inspelen op marktontwikkelingen en de verdere professionalisering van de verschillende afdelingen vormen daarbij ook kerntaken.

Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met een relevante afgeronde HBO – dan wel WO-opleiding met minimaal 3 tot 7 jaar relevante ervaring in het taxeren van vastgoed (verschillende specialisaties).

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825. Alle reacties worden discreet behandeld!

Junior Taxateurs Commercieel Vastgoed, Randstad

Voor meerdere van onze (internationale) relaties zijn wij op zoek naar ambitieuze junior taxateurs, vestigingsplaats Randstad. De focus van de aan te trekken kandidaten zal liggen op het assisteren van de registertaxateurs, het coördineren van verschillende portefeuilles en het uitwerken van rapportages.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;

  • Het taxeren en coördineren van commerciële objecten en vastgoedportefeuilles;
  • Het volgen van ontwikkelingen in de markt en er actief op inspelen;
  • Het onderhouden en uitbreiden van je netwerk.

Profiel:

  • HBO/WO-niveau, cijfermatig inzicht en interesse;
  • Opleiding op bouwkundig dan wel financieel vlak;
  • Communicatief vaardig met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, voelt zich thuis in een dynamisch team;
  • Sterk analytisch vermogen, stressbestendig en goed kunnen functioneren onder druk;
  • Goede beheersing van het MS-Office pakket.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825. Alle reacties worden discreet behandeld!

Taxateurs (RT), Medior/Senior/Management (Amsterdam/Randstad)

Voor verschillende relaties in de Randstad. w.o. internationale, maar ook nationale vastgoedbedrijven, zijn wij op zoek naar talentvolle kandidaten voor de functie van Taxateur dan wel een managementrol. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met ruime ervaring (minimaal 3 tot 7 jaar) binnen de taxatiewereld, die zich willen blijven ontwikkelen binnen groeiende en dynamische organisaties.

Functie omschrijving

De functies richten zich op het uitvoeren van taxaties binnen verschillende specialisaties dan wel het aansturen van taxatieteams. Door de verdere groei van de opdrachtenportefeuilles bestaat de behoefte om de bestaande teams verder uit te bouwen en deze aan te laten sturen door inhoudelijke professionals. Een proactieve rol in het verder opbouwen van het netwerk, inspelen op marktontwikkelingen en de verdere professionalisering van de verschillende afdelingen vormen daarbij ook kerntaken.

Profiel
Voor deze functies kijken wij uit naar kandidaten met een relevante afgeronde HBO – dan wel WO-opleiding met minimaal 4 tot 7 jaar relevante ervaring in het taxeren van vastgoed (verschillende specialisaties), eventueel aangevuld met managementervaring! De RT-inschrijving vormt de basis eventueel aangevuld met andere vastgoedopleidingen (MRE/MSRE).

Solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825. Alle reacties worden discreet behandeld!

Taxateur Retail (RT), Amsterdam

Voor onze relatie, een internationale speler binnen het commercieel vastgoed, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Taxateur Retail. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met aantoonbare ervaring die zich willen blijven ontwikkelen binnen een groeiende en dynamische organisatie, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol vervult. Binnen het retailteam bestaan voor gedreven kandidaten goede doorgroei perspectieven naar een meer aansturende rol binnen het team.

Functie

De functie richt zich sterk op het uitvoeren van retaltaxaties, een groeiend bedrijfsonderdeel van onze opdrachtgever. Daarnaast wordt een proactieve rol verwacht in het verder opbouwen van het netwerk, inspelen op marktontwikkelingen en de verdere professionalisering van de afdeling.

Voor deze functie kijken wij uit naar kandidaten met een relevante afgeronde HBO – dan wel WO-opleiding met 4 tot 7 jaar ervaring in het taxeren van vastgoed. De RT-inschrijving vormt de basis eventueel aangevuld met andere vastgoedopleidingen (MRE/MSRE).

Solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825. Alle reacties worden discreet behandeld!

Medior Commerciële Taxateur RT (Amsterdam)

Onze opdrachtgever betreft een full service dienstverlener in het vastgoed en is onder andere actief in beheer, makelaardij, taxaties en consultancy. Binnen de organisatie heerst een nuchtere en ondernemende cultuur en heeft in haar lange bestaan tot een van de grootste zelfstandige vastgoeddienstverleners van Nederland.

De afdeling Taxaties kent een enorme groei door door haar ondernemende en creatieve aanpak en om deze groei verder te bestendigen zoeken wij een commerciële en proactieve taxateur RT met een brede interesse in de actuele thema’s binnen taxatieland.

Functie omschrijving

Het team bestaat uit een jonge en kleine groep van mensen, waarbinnen eigen initiatief en zelfstandigheid centraal staan. Naast het uitvoeren van allerhande taxatieopdrachten ben je dagelijks op zoek naar commerciële kansen voor de afdeling en lever je input voor de verdere professionalisering van de dienstverlening.

Profiel:
– Afgeronde HBO- of academische opleiding;
– Lid NRVT Bedrijfsmatig Vastgoed;
– Residential ervaring is een pre;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Communicatief vaardig, ondernemend en hands on
– Oplossingsgericht en denkt graag mee je hebt altijd ideeën ter verbetering.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze uitdagende vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825.