Senior Technical Manager Retail (Amsterdam)

Voor onze relatie, een internationale dienstverlener binnen het vastgoed, zijn wij op zoek naar een Senior Technical Manager Retail voor de afdeling Property Management. De opdrachtgevers betreffen vooraanstaande beleggers en onze opdrachtgever ondersteunt de eigenaren op het gebied van verhuur, beheer en management.

Functie omschrijving

In de rol van Senior Technical Manager Retail draag je verantwoordelijkheid voor het gehele technisch management van de toegewezen winkelcentra en heb je als kerntaak het onderhouden van de technische kwaliteit en het optimaliseren van de prestaties van de verschillende centra.
De functie is uiterst breed, waarbij je de spil vormt tussen alle belanghebbenden en ook een pro actieve rol vervult in het bewaken van de budgetten, coderingen en indexeringen van de contracten.

Profielschets:
– Relevante HBO dan wel academische opleiding in een technische richting;
– Bij voorkeur 10 jaar relevante werkervaring op gebied van technisch management binnen de Retail;
– Uitstekende kennis van bouwkunde, technische installaties en civiele techniek;
– Gevoel en affiniteit met budgetten;
– Projectmatig sterk en een doelgerichte werkhouding;
– Ervaring met Office en REMS;
– Een echte teamplayer die ook in staat is om zelfstandig te werken.

Competenties:
– Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
– Probleemoplossend vermogen;
– Ondernemerschap;
– Proactiviteit
– Assertiviteit;
– Creativiteit;
– Plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt de juiste kandidaat een dynamische werkomgeving binnen een informele werksfeer met een sterke teamgeest. Ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een marktconform salaris aangevuld met een uitstekend secundair voorwaardenpakket!

Solliciteren

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825! Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.