(K)RMT Makelaar in Utrecht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (K)RMT Makelaar. Zit commercie in je bloed en kun je service bieden op hoog niveau? Solliciteer direct op deze functie.

De organisatie

Dit gerenommeerde makelaarskantoor is al decennia dé specialist in Utrecht voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van (bestaande) woningen. Met een betrokken team wordt er had gewerkt aan een verdere groei van de marktpositie. Zij positioneren zich als de makelaar voor de stad Utrecht middels een proactieve en moderne marktbewerking.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste makelaar met passie voor het vak, die als onderdeel van het bestaande team zich gaat focussen op de aan- en verkoop van aansprekende woningen in de stad Utrecht. Je bent commercieel vaardig, snel en scherp beschikt over een sociale, doortastende persoonlijkheid die van aanpakken houdt en maximale klanttevredenheid nastreeft.

Profiel:

Voor deze uitdagende rol binnen deze aansprekende setting is een afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot (K)RMT een must en heeft enkele jaren werkervaring binnen de makelaardij de voorkeur.

Solliciteren

De werving & selectieprocedure wordt begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een uitgebreide motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld.

Makelaar KRMT/RMT regio Utrecht

Voor onze relatie, een jong en sterk groeiend NVM-makelaarskantoor in de regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een Makelaar KRMT/RMT. De organisatie is vooral actief in de regio Utrecht en aanpalende werkgebieden op het gebied van de bestaande bouw. Voor de kandidaat bestaat er op de mogelijkheid om te participeren binnen de organisatie.

Functieomschrijving

 • Je bent een sociale, doortastende persoonlijkheid die van aanpakken houdt.
 • Je werkt gestructureerd en levert je werk punctueel af.
 • Je bent stressbestendig en weet een goede balans te houden tussen hard werken en het sociale aspect binnen het team.
 • Je bent commercieel vaardig, snel en scherp.
 • Je streven is maximale tevredenheid bij de klanten die je bediend.
 • Ervaring in de makelaardij vormt een must en bij voorkeur binnen de bestaande bouw op het gebied van aan- en verkoop.
 • Je bent bekend met of het liefst woonachtig in de regio Utrecht.

Profiel:

 • Afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot (K)RMT;
 • Een commerciële en vooral een servicegerichte instelling;
 • Meerdere jaren werkervaring binnen de makelaardij vormt een must;
 • Uitstekende communicatieve-, sociale- en schriftelijke vaardigheden.

Solliciteren

De werving & selectieprocedure wordt begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een bondige motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld

(Junior) Real Estate Agent Eindhoven

Zit je vol ambitie en wil jij je verder ontwikkelen als Real Estate Agent? Benut jij graag kansen en neem je initiatief? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een junior Real Estate Agent in Eindhoven.

Functieomschrijving
Als (Junior) Real Estate Agent ben je, samen met een Senior Real Estate Agent, verantwoordelijk voor de  verhuur of verkoop van commercieel vastgoed in de regio Eindhoven. Je adviseert de eigenaar, benadert kopers/huurders actief, je organiseert bezichtigingen, je voert de onderhandelingen en stelt het uiteindelijke contract op.  Je wordt hierbij begeleid door een Senior Real Estate Agent. Je bouwt je eigen netwerk op en bent in staat dit netwerk te onderhouden.

Jouw nieuwe team
Je komt te werken in een dynamisch team waar je veel van kunt leren. De collega’s hebben diepgaande marktkennis en volgen de laatste ontwikkelingen. Door een uitgebreid (internationale) netwerk weten het team precies wie potentiële huurders of kopers zijn. In Eindhoven zijn 6 Makelaars en Taxateurs werkzaam maar uiteraard heb je ook veel contact met je collega’s van andere kantoren.

Profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur vastgoed en makelaardij.
 • Je gaat graag naar netwerk evenementen om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.
 • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen.
 • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Solliciteren

De werving & selectieprocedure wordt begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een uitgebreide motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld

Makelaar RMT, Amsterdam

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd en lang bestaand makelaarskantoor (10 medewerkers, NVM), zijn wij op zoek naar een makelaar RMT.

De organisatie is inmiddels bijna 90 jaar ervaring op het gebied van onder andere woningmakelaardij, vastgoedbeheer (commercieel, technisch en administratief), verhuur, aan- en verkoopbegeleiding, VvE-beheer en bouw- en splitsingsbegeleiding. Haar klantenkring bestaat uit professionele vastgoedbeleggers en particulieren die graag professioneel en met persoonlijke aandacht geadviseerd en begeleid worden. Door een recente verhuizing naar de huidige locatie heeft het kantoor een zichtlocatie verworven en ligt er binnen de makelaardij de uitdaging de marktpositie verder te gaan uitbouwen.

Functieomschrijving
In verband met de huidige samenstelling van het team en het aanstaande vertrek van een van de senior medewerkers door persoonlijke omstandigheden wordt uitgekeken naar een gecertificeerd makelaar (RMT) met bij voorkeur ook (ruime) ervaring op het gebied van vastgoedbeheer. De kandidaten zullen dan ook worden gescreend op ondernemerspotentieel en -ambities.

Takenpakket
De kern van de werkzaamheden liggen op het gebied van:

 • Woningmakelaardij (aan- en verkoop van bestaande woningen); en
 • Het uitvoeren van taxaties.

Indien de kandidaat ook beschikt over ervaring op het gebied van vastgoedbeheer kan het takenpakket worden uitgebouwd met:

 • Het aansturen van de verhuurafdeling;
 • Verhuur van gestoffeerde/luxe appartementen, winkels en kantoorruimten;
 • Opstellen en beoordelen van huurcontracten (woonruimte, winkels en kantoorruimte);
 • Projectleiding woningrenovaties (o.a. aanbesteding, vergunningaanvraag en bouwbegeleiding);
 • Coördinatie van appartementsrecht-splitsingen;
 • Onderhouden van contacten met (gemeentelijke) overheid, huurders en opdrachtgevers;
 • Adviseren opdrachtgevers (uitbreiding bezit, rendement, investeringen, etc.);
 • Voorzitten/bijwonen van VvE-vergaderingen;
 • Technisch beheer (klachtenafhandeling, planmatig onderhoud).

 Profielschets:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Certificering als makelaar (RMT) is een must
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van de woningmakelaardij en bij voorkeur vastgoedbeheer
 • Kennis van het werkgebied en bij voorkeur ook woonachtig in het werkgebied
 • Commerciële drive en ondernemerskwaliteiten
 • Gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
 • Uitstekende contactuele vaardigheden
 • Stressbestendig en flexibele instelling

Informatie
De werving & selectieprocedure wordt begeleid door PropertyPeople. Voor meer informatie en achtergrond omtrent deze vacature kan er contact worden opgenomen met Theo Hoogendoorn via 06-27074825 dan wel theo@propertypeople.nl. Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een uitgebreide motivatie via theo@propertypeople.nl. Alle reacties zullen uiterst discreet worden behandeld.

 

Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/Bedrijfsmakelaar Kantoren

Voor verschillende relaties in de regio Rotterdam (zowel regionale als internationale spelers op het gebied van commercieel vastgoed) zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseurs Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren. De organisatie zijn o.a. actief op het gebied van taxaties, makelaardij en beleggingen.

Functie omschrijving

De strategie van onze opdrachtgevers staan in het teken van groei en ontwikkeling. Zij bieden in het kader van deze strategie een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waar samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren maak je deel uit van het makelaarsteam en biedt diensten aan op het gebied van verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop en beleggingen in de commerciële vastgoedmarkt.

Je houd je bezig met strategieën, creëren en gebruiken van marketingtools voor een actieve benadering van potentiële eindgebruikers, genereren van business, netwerken, het traceren en van marktontwikkelingen en het gericht adviseren aan eigenaren en gebruikers.

Wij zoeken commerciële professionals die in staat zijn om business te creëren en te winnen. Je beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk. Je genereert business via je eigen contacten en ziet mogelijkheden in cross selling richting andere afdelingen. Je bent goed in klantmanagement. Je bent uitmuntend in presenteren en pitchen, daarnaast ben je zeer overtuigend in je communicatie.

Je bent analytisch sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Ook heb je een gedegen kennis van Microsoft Office. Je kunt goed delegeren, bent dynamisch en energiek. Uiteraard heb je een aantal jaar ervaring in hetzelfde vakgebied.

Meer informatie:

Voor meer informatie omtrent deze vacatures kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via theo@propertypeople.nl dan wel 06-27074825.