ENTHOUSIASTE (K)RMT MAKELAAR GEZOCHT/ AMSTERDAM WEST-CENTRUM

Dit is met recht een werkgever waar je trots op mag zijn: het moderne kantoor is gelegen in het centrum van Amsterdam, bestaat uit een mooi uitgebalanceerd vrolijk team aan collega’s, een collectieve instelling om hard te werken en ook plezier te maken. Deze werkgever zoekt een ervaren (K)RMT Makelaar om het team te versterken.

 

Organisatie:
Onze opdrachtgever heeft enkele vestigingen in Amsterdam en is thuis van alle markten: het is een krachtige woningmakelaardij in de bestaande bouw, ze heeft een vooraanstaande positie in de wereld van nieuwbouw, doet veel aan taxaties, projectadvisering, verhuur van objecten en bedrijfsmatig vastgoed. Deze opdrachtgever is met recht van alle markten thuis en behoudt toch op de juiste manier het contact met de klant. Een fijne makelaardij met een bijzondere positie in Amsterdam.

 

Functie omschrijving:
De rol van (K)RMT makelaar vervul je in het hart van de organisatie. Samen met je collega’s bedien je een groot deel van Amsterdam als het gaat om de particuliere klanten. Je neemt panden in verkoop, je geeft advies, je waardeert, je spart met je collega’s, je verkoopt de objecten en je vindt je weg als aankoopmakelaar. Als allround (K)RMT makelaar kan je echt je hart ophalen bij deze organisatie: je leert elke dag opnieuw, jouw input wordt gewaardeerd in de organisatie en je bouwt mee aan het gezamenlijke succes. Als RMT makelaar kan je hier zeker ook je kennis en kunde inzetten door als taxateur fraaie objecten te taxeren.

 

Profiel:

 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in de makelaardij als allround (K)RMT makelaar;
 • Je bent minimaal K-RMT makelaar en je hebt ambitie om RM te worden;
 • Kennis van de Amsterdamse markt is een pré, maar geen must;
 • Woonachtig in – of in de omgeving van – Amsterdam is een pré;
 • Je bent commercieel ingesteld, je denkt in kansen, je bent een opgeruimde persoonlijkheid en je houdt van hard werken in teamverband, maar kunt ook alleen je mannetje/vrouwtje staan;
 • Je zoekt bij voorkeur een werkomgeving voor minimaal 40 uur, maar 32 uur is bespreekbaar. Zo nu en dan in het weekend of een keer op een avond werken, hoort het vak.

 

Geboden wordt:

 • Een uitdagende baan, met veel ruimte en vrijheid en een mooi team aan goed opgeleide collega’s;
 • Een informele werksfeer waar jouw input wordt gewaardeerd en serieus wordt genomen;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Informatie:

Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong van PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl of telefonisch; 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Commerciële Binnendienstmedewerker, Zaandam

Voor onze relatie – een aantrekkelijk makelaarskantoor – zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerk(st)ers met relevante ervaring binnen het vastgoed/de makelaardij.

Onze opdrachtgever begeeft zich in het brede speelveld van de makelaardij te weten aankoop, verkoop, taxaties, beheer, nieuwbouw en bedrijfsmatig vastgoed. Het betreft hier een krachtige speler op de markt met een uitstekende naamsbekendheid en prettige atmosfeer.

Functie omschrijving
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en de collega’s, zowel telefonisch als binnen het team. Je ondersteunt de commerciële buitendienst en zorgt voor het up-to-date houden van dossiers. Daarnaast verzorg je –tezamen met meerdere collega’s- de presentatie van objecten via de verschillende media en je draagt zorg voor de correspondentie. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de (huur)overeenkomsten en je bewaakt de follow up. Kortom, je bent een echte ‘spin in het web’, waarbij je een onderdeel van het team vormt met eigen verantwoordelijkheden en takenpakket.

Achtergrond en ervaring
Wij zijn op zoek naar communicatief vaardige, flexibele en dienstverlenende kandidaten, die stevig in zijn/haar schoenen staan. Iemand die gestructureerd en secuur werkt en die in staat is een goede zakelijke relatie op te bouwen met de klanten en collega’s. In deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent, van aanpakken weet en oog hebt voor detail. De functie is op MBO/HBO werk- en denkniveau. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en in geschrift is een belangrijke vereiste. Ook is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie in de zakelijke dienstverlening (liefst makelaardij).

Solliciteren
Voor meer informatie omtrent deze vacatures kan je contact opnemen met Paul Pranger van PropertyPeople via paul@propertypeople.nl dan wel 06-41947999. Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Goed lopende makelaardij ter overname aangeboden / Omgeving Kennemerland – Alkmaar

Voor onze opdrachtgever bieden wij een goed renderende makelaardij ter overname aan.

Dit kantoor wordt gekenmerkt door een langdurige en diepgewortelde kennis van de markt, het kantoor is al vele decennia lang actief op de woningmarkt. Veelal wordt in het hogere segment gemakeld, getaxeerd en aangekocht.

Het kantoor is compact, flexibel van opzet, gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het hart van het werkgebied en biedt ruimte voor verdere groei, uitbreiding en vergroting van het marktaandeel.

Een interessante propositie voor de makelaar/ondernemer die een vliegende start wenst te maken in een fraaie werkomgeving of voor een makelaarsketen om het werkgebied uit te breiden met een nieuwe luxe vestiging.

Wellicht ontstaan door dit bericht meer vragen dan antwoorden. Bij serieuze interesse voorzien wij je graag in alle discretie van meer informatie. Hiervoor  kun je contact opnemen met Paul Pranger via 06-41947999 of paul@propertypeople.nl.

 

Gezocht: Senior/medior en junior woningmakelaar, Utrecht

Voor onze opdrachtgever, in een korte periode verworden tot een van de grootste NVM-kantoren in de regio Utrecht, zijn wij op zoek naar zowel een junior als een ervaren makelaar om het team in de regio Utrecht te komen versterken.

Organisatie

Een modern en eigentijds makelaarskantoor waar de klant centraal staat met een nog korte bestaansgeschiedenis, maar ondertussen gezichtsbepalend in de Utrechtse regio. Ouderwetse kwaliteit met de beleving van nu! Hier doen zij hun werkt met passie en gedrevenheid en houden zich primair bezig met mensen en hun gevoel met daarnaast bewustzijn van de wensen en interesses.

Functie
De senior makelaar zal direct ingezet worden ter verdere uitbouw van de marktpositie van het kantoor en de junior makelaar zal met de nodige ondersteuning worden opgeleid naar een fulltime buitendienstrol. Beiden draaien volledig mee in de dagelijkse praktijk van dit dynamische kantoor. De junior zal daarbij allereerst ondersteunend zijn aan de buitendienst en ondersteunt het makelaarsteam op alle fronten. Doordat je direct bij alle werkzaamheden bent betrokken leer je snel en zal je direct resultaat zien van je werk. Jouw mening wordt niet alleen op prijs gesteld maar zeker ook aangemoedigd.

Voor de senior makelaar is er een mooi toekomstperspectief binnen deze snelgroeiende organisatie, waarbij verdere doorgroei dus geboden kan worden.

Profiel:

 • Voor de seniorrol kijken we uit naar een kandidaat met minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring en afgeronde KRMT- dan wel RMT-certificering, de junior beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur studerende voor de KRMT-certificering;
 • Klantgericht, gedreven en betrokken;
 • Enthousiast, zelfstandig, service gerichte en proactieve instelling;
 • Creatief, ondernemend en flexibel;
 • Goede kennis van online media en de toepassingen voor de makelaardij.

Aanbod

Voor beide kandidaten ligt er een mooi groeiperspectief binnen deze aansprekende marktspeler. Zowel doorgroei naar een meer leidinggevende rol voor de ervaren kandidaat tot een intensieve begeleiding naar een volledige buitendienstrol van de junior makelaar. Daarnaast ga je werken binnen een toonaangevend kantoor in de regio Utrecht met een sterke marktpositie, die investeert in haar kapitaal en dus haar mensen.

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

(K)RMT Makelaar in Utrecht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (K)RMT Makelaar. Zit commercie in je bloed en kun je service bieden op hoog niveau? Solliciteer direct op deze functie.

De organisatie

Dit gerenommeerde makelaarskantoor is al decennia dé specialist in Utrecht voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van (bestaande) woningen. Met een betrokken team wordt er had gewerkt aan een verdere groei van de marktpositie. Zij positioneren zich als de makelaar voor de stad Utrecht middels een proactieve en moderne marktbewerking.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste makelaar met passie voor het vak, die als onderdeel van het bestaande team zich gaat focussen op de aan- en verkoop van aansprekende woningen in de stad Utrecht. Je bent commercieel vaardig, snel en scherp beschikt over een sociale, doortastende persoonlijkheid die van aanpakken houdt en maximale klanttevredenheid nastreeft.

Profiel:

Voor deze uitdagende rol binnen deze aansprekende setting is een afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot (K)RMT een must en heeft enkele jaren werkervaring binnen de makelaardij de voorkeur.

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Makelaar KRMT/RMT regio Utrecht

Voor onze relatie, een jong en sterk groeiend NVM-makelaarskantoor in de regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een Makelaar KRMT/RMT. De organisatie is vooral actief in de regio Utrecht en aanpalende werkgebieden op het gebied van de bestaande bouw. Voor de kandidaat bestaat er op de mogelijkheid om te participeren binnen de organisatie.

Functieomschrijving

 • Je bent een sociale, doortastende persoonlijkheid die van aanpakken houdt.
 • Je werkt gestructureerd en levert je werk punctueel af.
 • Je bent stressbestendig en weet een goede balans te houden tussen hard werken en het sociale aspect binnen het team.
 • Je bent commercieel vaardig, snel en scherp.
 • Je streven is maximale tevredenheid bij de klanten die je bediend.
 • Ervaring in de makelaardij vormt een must en bij voorkeur binnen de bestaande bouw op het gebied van aan- en verkoop.
 • Je bent bekend met of het liefst woonachtig in de regio Utrecht.

Profiel:

 • Afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot (K)RMT;
 • Een commerciële en vooral een servicegerichte instelling;
 • Meerdere jaren werkervaring binnen de makelaardij vormt een must;
 • Uitstekende communicatieve-, sociale- en schriftelijke vaardigheden.

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

(Junior) Real Estate Agent Eindhoven

Zit je vol ambitie en wil jij je verder ontwikkelen als Real Estate Agent? Benut jij graag kansen en neem je initiatief? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een junior Real Estate Agent in Eindhoven.

Functieomschrijving
Als (Junior) Real Estate Agent ben je, samen met een Senior Real Estate Agent, verantwoordelijk voor de  verhuur of verkoop van commercieel vastgoed in de regio Eindhoven. Je adviseert de eigenaar, benadert kopers/huurders actief, je organiseert bezichtigingen, je voert de onderhandelingen en stelt het uiteindelijke contract op.  Je wordt hierbij begeleid door een Senior Real Estate Agent. Je bouwt je eigen netwerk op en bent in staat dit netwerk te onderhouden.

Jouw nieuwe team
Je komt te werken in een dynamisch team waar je veel van kunt leren. De collega’s hebben diepgaande marktkennis en volgen de laatste ontwikkelingen. Door een uitgebreid (internationale) netwerk weten het team precies wie potentiële huurders of kopers zijn. In Eindhoven zijn 6 Makelaars en Taxateurs werkzaam maar uiteraard heb je ook veel contact met je collega’s van andere kantoren.

Profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur vastgoed en makelaardij.
 • Je gaat graag naar netwerk evenementen om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.
 • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen.
 • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Makelaar RMT, Amsterdam

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd en lang bestaand makelaarskantoor (10 medewerkers, NVM), zijn wij op zoek naar een makelaar RMT.

De organisatie is inmiddels bijna 90 jaar ervaring op het gebied van onder andere woningmakelaardij, vastgoedbeheer (commercieel, technisch en administratief), verhuur, aan- en verkoopbegeleiding, VvE-beheer en bouw- en splitsingsbegeleiding. Haar klantenkring bestaat uit professionele vastgoedbeleggers en particulieren die graag professioneel en met persoonlijke aandacht geadviseerd en begeleid worden. Door een recente verhuizing naar de huidige locatie heeft het kantoor een zichtlocatie verworven en ligt er binnen de makelaardij de uitdaging de marktpositie verder te gaan uitbouwen.

Functieomschrijving
In verband met de huidige samenstelling van het team en het aanstaande vertrek van een van de senior medewerkers door persoonlijke omstandigheden wordt uitgekeken naar een gecertificeerd makelaar (RMT) met bij voorkeur ook (ruime) ervaring op het gebied van vastgoedbeheer. De kandidaten zullen dan ook worden gescreend op ondernemerspotentieel en -ambities.

Takenpakket
De kern van de werkzaamheden liggen op het gebied van:

 • Woningmakelaardij (aan- en verkoop van bestaande woningen); en
 • Het uitvoeren van taxaties.

Indien de kandidaat ook beschikt over ervaring op het gebied van vastgoedbeheer kan het takenpakket worden uitgebouwd met:

 • Het aansturen van de verhuurafdeling;
 • Verhuur van gestoffeerde/luxe appartementen, winkels en kantoorruimten;
 • Opstellen en beoordelen van huurcontracten (woonruimte, winkels en kantoorruimte);
 • Projectleiding woningrenovaties (o.a. aanbesteding, vergunningaanvraag en bouwbegeleiding);
 • Coördinatie van appartementsrecht-splitsingen;
 • Onderhouden van contacten met (gemeentelijke) overheid, huurders en opdrachtgevers;
 • Adviseren opdrachtgevers (uitbreiding bezit, rendement, investeringen, etc.);
 • Voorzitten/bijwonen van VvE-vergaderingen;
 • Technisch beheer (klachtenafhandeling, planmatig onderhoud).

 Profielschets:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Certificering als makelaar (RMT) is een must
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van de woningmakelaardij en bij voorkeur vastgoedbeheer
 • Kennis van het werkgebied en bij voorkeur ook woonachtig in het werkgebied
 • Commerciële drive en ondernemerskwaliteiten
 • Gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
 • Uitstekende contactuele vaardigheden
 • Stressbestendig en flexibele instelling

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/Bedrijfsmakelaar Kantoren

Voor verschillende relaties in de regio Rotterdam (zowel regionale als internationale spelers op het gebied van commercieel vastgoed) zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseurs Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren. De organisatie zijn o.a. actief op het gebied van taxaties, makelaardij en beleggingen.

Functie omschrijving

De strategie van onze opdrachtgevers staan in het teken van groei en ontwikkeling. Zij bieden in het kader van deze strategie een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waar samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Senior Adviseur Commercieel Vastgoed/ Bedrijfsmakelaar Kantoren maak je deel uit van het makelaarsteam en biedt diensten aan op het gebied van verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop en beleggingen in de commerciële vastgoedmarkt.

Je houd je bezig met strategieën, creëren en gebruiken van marketingtools voor een actieve benadering van potentiële eindgebruikers, genereren van business, netwerken, het traceren en van marktontwikkelingen en het gericht adviseren aan eigenaren en gebruikers.

Wij zoeken commerciële professionals die in staat zijn om business te creëren en te winnen. Je beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk. Je genereert business via je eigen contacten en ziet mogelijkheden in cross selling richting andere afdelingen. Je bent goed in klantmanagement. Je bent uitmuntend in presenteren en pitchen, daarnaast ben je zeer overtuigend in je communicatie.

Je bent analytisch sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Ook heb je een gedegen kennis van Microsoft Office. Je kunt goed delegeren, bent dynamisch en energiek. Uiteraard heb je een aantal jaar ervaring in hetzelfde vakgebied.

Informatie
Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je contact opnemen met Ninon Lijong PropertyPeople via ninon@propertypeople.nl dan wel 020-7870775. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.