Kandidaten

Schrijf je in!

Graag nodigen wij jou uit om je bij ons in te schrijven. Dit kan als directe reactie op een vacature of door ons je CV toe te sturen met daaraan gekoppeld een overzicht van de eisen en wensen omtrent de nieuwe werkkring.

Ook met kandidaten die zich in alle rust willen oriënteren op de arbeidsmarkt komen wij graag in contact. We kunnen dan gezamenlijk kijken waar de groeimogelijkheden liggen en welke organisatie past bij de persoon en ambities.

Relatienetwerk benutten

Wij brengen in de kennismakingsgesprekken graag onze expertise en knowhow in, maar zeker ook ons netwerk. Het gebeurt dan ook veelvuldig, dat wij kandidaten in contact brengen met ons relatienetwerk zonder dat hier in eerste instantie een concrete vacature aan ten grondslag ligt. Doordat wij goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt komt het regelmatig voor, dat het op het juiste moment bij elkaar brengen van partijen resulteert in een uitdagende werkplek.

Persoonlijke kennismaking

Bij binnenkomst van de inschrijving maken wij een eerste selectie. Met de kandidaten die passen bij de vacatures die wij doorgaans invullen, wordt direct een kennismakingsgesprek ingepland. Bij andere kandidaten vindt dat plaats bij het aandienen van een relevante vacature.